BILETUL ZILEI de AZI

Publicăm zilnic pronosticuri și predicții gratuite pentru diverse evenimente sportive și biletul zilei din fotbal. Membrii echipei Ponturi Azi se bucură de o experiență bogată în domeniul pariurilor sportive, activând în diverse proiecte românești și internaționale în ultimii 15 ani.

Biletul Zilei 17 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Belgia - Slovacia1 Solist1.48
Zamalek - Al Masry1X1.28
Argentino De Quilmes - Sacachispas1 Solist1.40
Los Andes - Canuelas1 Solist1.36
Oeste - Uniao Suzano1 Solist1.30
Cotă totală:4.68

Cote publicate la 09:45 17/06/2024. Cotele se pot modifica.

Te sfătuim să te abonezi la notificări dacă nu vrei să ratezi ultimele ponturi, dând click pe clopoțelul roșu situat în partea din stânga jos a ecranului!

Biletul Zilei 16 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Serbia - Anglia2 Solist1.450-1
Kongsvinger - Asane1 Solist1.420-5
EPS - Lahti2 Solist1.252-2
Streymur - Klaksvik2 Solist1.201-2
Penarol - Racing Montevideo1 DNB1.221-1
Cotă totală:3.76

Biletul Zilei 15 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Italia - Albania1 Solist1.402-1
TPS - Mikkeli1 Solist1.201-0
AC Oulu - KaPa1 Solist1.205-1
B36 Torshavn - Toftir1 Solist1.301-1
Esbjerg - Nykobing1 Solist1.203-0
Cotă totală:3.14

Biletul Zilei 14 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Germania - Scotia1 Solist1.305-1
Orgryte - Sundsvall1X1.261-1
FAR Rabat - FUS Rabat1 Solist1.332-0
Youssoufia Berrechid - Jeunesse S. Soualem2 Solist1.252-3
Ben Guerdane - AS Marsa1 Solist1.331-2
Cotă totală:3.62

Biletul Zilei 13 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Cork City - Cobh Ramblers1 Solist1.334-1
Vikingur Reykjavik - Fylkir1 Solist1.253-1
Pyramids - Smouha1 Solist1.403-0
Athletico-PR - Criciuma1 Solist1.443-1
Palmeiras - Vasco1 Solist1.402-0
Cotă totală:4.69

Biletul Zilei 12 Iun 2024

MeciPontCotăScor
SUA - Brazilia2 Solist1.401-1
Cork City - Cobh Ramblers1 Solist1.384-1
Thor Akureyri - Stjarnan2 Solist1.405-0
Manauara - Trem1 Solist1.314-1
Florida Elite - Brooke House1 Solist1.232-0
Cotă totală:4.35

Biletul Zilei 11 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Coreea de Sud - China1 Solist1.251-0
Australia - Palestina1 Solist1.255-0
Kenya - Coasta de Fildes2 Solist1.330-0
Lebanon - Bangladesh1 Solist1.254-0
Yemen - Nepal1 Solist1.362-2
Cotă totală:3.53

Biletul Zilei 10 Iun 2024

MeciPontCotăScor
Ghana - Africa Centrala1 Solist1.224-3
Republica Ceha - Macedonia de Nord1 Solist1.422-1
Olanda - Islanda1 Solist1.204-0
Naft M.I.S - Khooshe Talaee1 Solist1.252-0
Cartagena - Orsomarso1 Solist1.442-0
Cotă totală:3.74

Vrei să vezi biletele mai vechi? Accesează arhiva Biletul Zilei din anii 2021, 2022 și 2023 și 2024!

Sfaturi pentru biletul zilei din fotbal

Chiar dacă pariază pentru divertisment, fiecare parior își dorește să câștige mai des biletul zilei, dar pentru a putea spera la rezultate mai bune, este nevoie de disciplină. Mai jos, îți vom prezenta câteva sfaturi esențiale, pe care le poți aplica cu ușurință, dacă vrei să devii un parior mai bun.

1. Aplică o strategie de pariuri eficientă

Stabilește-ți un buget lunar, care să nu depășească 10% din venitul tău lunar și împarte-l în mod egal la numărul de bilet/zile în care ai de gând să pariezi. Astfel, chiar dacă vei avea ghinion teribil și vei pierde fiecare meci, vei  putea juca biletele zilei la pariuri fără să fii nevoit să îți depășești bugetul. Dacă urmezi acest sfat, deja ți-ai ales și o strategie de money management: vei paria o miză fixă pe fiecare bilet și poți uita de toate celelalte strategii de pariere.

În România, există două categorii principale de pasionați care caută pronosticuri pariuri și anume:

  • Biletul Zilei: Cotă 2 – Obiectivul este realizarea unui bilet unui bilet cât mai sigur, având la bază o abordare derivată din celebra strategie Easy Money;
  • Biletul Zilei: Cotă mare – Scopul este de a realiza o cotă uriașă, care poate fi de ordinul zecilor, sutelor sau chiar miilor.

Niciuna dintre aceste strategii nu este tocmai ideală. Prin urmare, specialiștii recomandă o strategie intermediară a biletului zilei, bazată pe următoarele criterii:

  1. Se vor adăuga cel mult 5 meciuri pe biletul zilei;
  2. Cota finală a biletului zilei nu ar trebui să depășească 5.50;
  3. Cota minimă a unei selecții să fie de 1.20;
  4. Dacă joci mai multe bilete pe zi, nu juca același pont pe mai multe bilete.

2. Orientează-te spre pronosticuri cu șanse mari de reușită

Minusul biletului de pariuri sportive, față de pariurile individuale, este că vei avea nevoie ca toate selecțiile să fie câștigătoare pentru a obține un câștig – în cazul biletelor simple. Din acest motiv, metoda pariurilor de valoare nu își are locul aici.

Biletele tip sistem (cu bază sau fără) oferă câștiguri mult prea mici pentru a putea fi utilizate în strategia de pariuri propusă mai sus, așa că le vom ignora. În schimb, îți propunem să te folosești de pariurile cu rambursare de miză, cum ar fi Draw No Bet (DNB) și celelalte tipuri de pariuri cu Handicap Asiatic.

Pe lângă asta, există și anumite agenții de pariuri online care oferă rambursare de miză atunci când biletul zilei pierde din cauza unei singure selecții, însă nu te baza pe acestea, dacă condițiile ofertei te-ar determina să te abați de la strategia aleasă.

Pe lângă alegerea tipurilor de pariuri, este importantă și selectarea cu atenție a echipelor pe care pariezi. Evită echipele care nu sunt constante. Dintr-o selecție interminabilă de ponturi fotbal, nu are rost să mizezi pe o echipă imprevizibilă, chiar dacă cota îți surâde. Ci, mai de grabă, orientează-te către echipele al căror stil de joc este predictibil, fie că vorbim de o echipele de top sau de cele mai slab cotate.

3. Pariază la casele de pariuri cu cele mai mici taxe și cele mai mari cote

Există diverse tipuri de taxe la pariuri, atât în online, cât și în agențiile stradale. Ce-i drept, în online găsești mai mulți operatori care nu-ți vor reține taxa pe lăcomie de 2% la depunere, iar la capitolul impozitare din câștiguri, este de asemenea de preferat să pariezi pe internet, întrucât numai retragerile sunt impozitate, nu și câștigurile.

Avantajul de a juca la pariuri online este că vei putea să joci biletul zilei la agenția care îți oferă cea mai mare cotă. Poate că, diferențele nu ți se vor părea substanțiale, în primă fază, însă numai alegerea cotelor superioare te poate transforma dintr-un pierzător într-un parior iscusit la sfârșit de lună. Așa că asigură-te de fiecare dată că ai jucat biletul la cea mai bună cotă. Ca să poți face acest lucru, trebuie să deschizi cont la cel puțin 4-5 agenții de pariuri online licențiate la ONJN.

Reține: Bonusurile la pariuri sportive pot fi avantajoase, însă numai atâta vreme cât rulajul acestora nu te obligă să-ți schimbi strategia de joc.

4. Nu abuza de opțiunea Cash Out

Accesul la opțiunea Cash Out reprezintă un real avantaj, pentru că poți închide anumite bilete înainte ca toate meciurile să fie încheiate, însă nu este bine să abuzezi de această facilitate. Motivul este simplu, pentru că atunci când închizi pariul, plasezi un pariu contrar celui inițial, pentru care operatorul mai reține încă odată comisionul din cote, așa că avantajul casei se dublează.

Pe termen lung, vei avea de pierdut dacă faci Cash Out, dar dacă folosești funcția ocazional, având o strategie clară pentru anumite situații limită, te poți folosi de aceasta cu succes. Funcția Cash Out poate fi mai utilă pentru strategiile ceva mai riscante, acolo unde se joacă pronosticuri cu cote mari sau biletele cu foarte multe selecții, însă acestea nu se bucură de o eficiență ridicată, așa că preferabil, ar trebui evitate.

5. De unde să te inspiri atunci când alegi ponturile pentru Biletul Zilei?

Una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii este să copieze orbește ponturile altor pariori. Desigur, nu este o idee rea să te inspiri de predicțiile tipsterilor, al căror istoric este cinstit, dar nu este indicat să adaugi nici o selecție pe bilet înainte de a o fi analizat personal. Altfel, vei depinde mereu de norocul celorlalți și nu vei putea niciodată să-ți dai seama unde ai greșit și nici să-ți îmbunătățești stilul de joc.

Ideal este să-ți creezi un model de analiză prin care să treci fiecare partidă, pentru a vedea dacă merită sau nu să pariezi pe acel eveniment sportiv. Selecția de pariuri recomandate de Ponturi Azi, la fel ca și orice alt site serios de ponturi, trebuie să rămână doar o sursă de inspirație. Vei găsi mai multe detalii despre cum să analizezi meciurile și să stabilești cele mai bune pariuri fotbal la sfârșitul paginii de pornire.

Biletul Zilei Gratis: Scopul site-ului este să le propună vizitatorilor sugestii de predicții sportive, care să le servească pentru inspirație la biletul zilei. Susținem jocul responsabil. Jocurile de noroc reprezintă o distracție. Toate predicțiile publicate pe PonturiAzi.ro sunt oferite în mod GRATUIT. Nu pariați sume de bani pe care nu vă permiteți să le pierdeți! PonturiAzi.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile suferite de viztatori.